Το Agile 4.0 Cluster θα βρίσκεται στην έκθεση Beyond 4.0

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ beyond4.0

To Agile 4.0 Cluster θα έχει παρουσία με περίπτερο στην έκθεση BEYOND 4.0, στο Περίπτερο 15, Stand 32! Η έκθεση λαμβάνει χώρα στις 14, 15 & 16 Οκτωβρίου 2021 στο εκθεσιακόκέντρο της HELEXPO.

Η έκθεση

Το κύριο θέμα της τεχνολογικής πλατφόρμας του BEYOND 4.0 θα είναι το “THE FUTURE of AI”. Το θέμα θα αναπτυχθεί μέσω της εμπορικής έκθεσης με τα σήματα υψηλής τεχνολογίας, συνέδριο υψηλού επιπέδου με κεντρικούς ομιλητές, παράλληλα συνέδρια, εργαστήρια που οργανώνονται από startups αλλά και μεγάλες εταιρείες, παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών, στρογγυλά τραπέζια και δικτύωση για το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης

Θεματικοί τομείς της έκθεσης θα είναι οι ψηφιακές τάσεις της σύγχρονης εποχής που βοηθούν τις εταιρείες να εξελιχθούν, υιοθετώντας νέες πρακτικές που διαφοροποιούν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα και τις παραγωγικές διαδικασίες. Ενδεικτικά, κάποιες θεματικές είναι το 5G, η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ), οι Τεχνολογίες και Εφαρμογές (IoT), η Εικονική Πραγματικότητα, οι Έξυπνες Πόλεις, η Ρομποτική, η Χρηματοοικονομική Τεχνολογία, το Περιβάλλον και η Τεχνολογία, όπως και η Αγροτική Οικονομία. 

H BEYOND 4.0 αποτελεί μία διεπιστημονική και διακλαδική έκθεση, η οποία εξετάζει την πορεία προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό μέσω από ένα πρόγραμμα παράλληλων, συμπληρωματικών δράσεων. 

Περισσότερες πληροφορίες: 

Πότε: 14-16 Οκτωβρίου 2021
Που: Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης