Συμμετέχουμε στην Έκθεση Καινοτομίας BEYOND 2023

Beyond_expo _2023

Η έκθεση καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και τεχνολογίας BEYOND, θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχόμενη φορά στη Θεσσαλονίκη, από την Τετάρτη 24 έως την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023. 

Η φετινή διοργάνωση, με τίτλο «Tech 4 People», έχει στόχο να θέσει στο επίκεντρο τη σχέση της τεχνολογίας με τον άνθρωπο. Οι θεματικές συζητήσεις, οι ομιλίες, οι παρουσιάσεις και τα σεμινάρια του συνεδρίου, θα αναπτυχθούν στο πλαίσιο τεσσάρων πυλώνων: Intelligent Solutions, Sustainable Technology, Disruptive Innovation, Inclusive Future. Εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, όπως και να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις, μέσω της νέας ψηφιακής εφαρμογής BEYOND app. 

Η Συμμετοχή Του Agile4.0 Cluster

To Agile4.0 Cluster συμμετέχει και φέτος στην έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας BEYOND, στο Περίπτερο 15 – Stand B19. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες του Σχηματισμού αλλά και για τα νέα ψηφιακά εργαλεία για τη μετάβαση στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση, υιοθετώντας πρακτικές που διαφοροποιούν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα και τις παραγωγικές τους διαδικασίες.

Περισσότερες Πληροφορίες

Πότε: 24 – 26 Μαΐου 2023

Που: Περίπτερο 15 – Stand B19, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

www.beyond-expo.gr